ClustrMaps

The roadrunner is back as never before! See also: My homepage or my very obsolete site
If by any means entries in my blog are considered to be harmful or damaging, please let me know (add comment) or just mail me. In this (unhopely) case I will remove or change the contents.

Wednesday, April 15, 2009

Miscellaneous

Zomaar een greep uit de sticky notes met kapstokken voor wellicht een entry in dit blog (mooi nederlands, is het niet?):

Geschillencommissie lekt
http://www.security.nl/artikel/28283/1/Beveiligingsbedrijven_blunderen_met_site_Geschillencommissie_.html?utm_source=rssfeed&utm_medium=rss&utm_campaign=rssfeed
"Niet één, niet twee, maar drie beveiligingsbedrijven hebben een enorme blunder in de beveiliging van de website van de Geschillencommissie over het hoofd gezien. NOS-verslaggever Jeroen Wollaars kwam per ongeluk achter het lek toen hij de uitslag van een geschil zocht. Door het documentnummer in de adresbalk te wijzigen, kreeg Wollaars andere documenten te zien. Onder de documenten zaten gedetailleerde jaarafrekeningen, correspondentie van advocaten en rechtsbijstandsbureaus, facturen en bankafschriften. De op te vragen bestanden gingen terug tot 2005 en bevatten bijna allemaal privacy-gevoelige informatie.

De directeur van de Geschillencommissie is verbijsterd over het enorme lek. Volgens hem is de site door drie afzonderlijke beveiligingsbedrijven bestudeerd met als conclusie dat het systeem veilig was."

www.lulu.com
Je eigen boek publiceren kan op deze site, moet je het wel eerst nog even schrijven:
http://www.lulu.com/nl
"Op Lulu.com kun je print-on-demand boeken, e-boeken, fotoboeken, kalenders en muziek gratis uitgeven en verkopen op de Lulu marktplaats."

Sorry bloglezer, ik dacht echt dat het lullo.com was.
Maar dat is een adult only website: http://www.lullo.com/handcrafted2.asp
En hoe gratis is gratis? Voor niets? En waar is de strijkstok?

Liedjes met een raar einde (op radio2)
Drs. P. (http://nl.wikipedia.org/wiki/Drs._P) had alweer het heen en weer.
Net als de roadrunner: op en neer van huis naar werk, ploeterend over de A2.
Die in 2010 klaar is, zegt Waterstaat.

De beslissende 6 minuten
Als BHV'er spreekt de roadrunner dit TV programma zeer aan:
http://www.6minuten.nl/Nieuws/Eerste_aflevering_van_televisieprogramma_Gered.aspx?mId=10527&rId=29
"Op donderdag 9 april is de eerste aflevering van 'Gered' uitgezonden. 'Gered' gaat over mensen die slachtoffer zijn geworden van een hartstilstand en gered worden door een ‘onbekende’ ooggetuige die op het juiste moment doortastend wist op te treden."
Heftig, confronterend maar ook leerzaam.

Pakkend is de titel van de uitzending op 16 april (morgen dus):
Door het oog van de naald.

En voor de insiders en ter ontspanning deze film, Payback:

http://www.moviemeter.nl/film/281
"
Hij wil het deel van de buit hebben waar hij recht op heeft, en zijn vrouw noch zijn misdaadpartner of diens vrienden van de georganiseerde misdaad, kunnen hem in de weg staan bij het verkrijgen van die $70.000."


En zo kan de roadrunner nog eindeloos doorgaan.

No comments:

Blog Archive