ClustrMaps

The roadrunner is back as never before! See also: My homepage or my very obsolete site
If by any means entries in my blog are considered to be harmful or damaging, please let me know (add comment) or just mail me. In this (unhopely) case I will remove or change the contents.

Monday, April 27, 2009

Schokkend nieuws



Of beter: in dit geval niet schokkend nieuws.
Zie: http://www.medicalfacts.nl/2009/04/25/terugroepactie-van-welch-allyn-aed-10-in-nederland-39-verdachte-apparaten-verkocht/
"De in Nederland populaire en betrekkelijk goedkope Welch Allyn AED 10 is mogelijk ondeugdelijk. Volgens de fabrikant zijn in Nederland 39 verdachte apparaten verkocht. De gebruikers van deze AED zijn of worden met spoed opgespoord om hen te waarschuwen.De terugroepactie is al sinds december 2008 geinitieerd door de FDA in de VS aan de gang en nu pas komt dit in Nederland aan het licht. Voor Nederlandse gebruikers wordt de terugroepactie gecoördineerd door de Ierse vestiging van Welch Allyn . Het verkoopkantoor van Welch Allyn in Delft zegt tegen het AD geen bemoeienis te hebben met de terugroepactie"

Zie ook de site van de fabrikant, waar hij als betrouwbaar wordt bestempeld: http://www.aed10.nl/
"De AED10 van Welch Allyn is een defibrillator die de minimaal getrainde hulpverlener onder alle omstandigheden goed van dienst is. Dankzij de 30 jaar ervaring die Welch Allyn in de medische sector heeft opgedaan op het gebied van de defibrillator is de AED10 uitgegroeid tot een kwalitatief goede en uiterst betrouwbare defibrillator. De AED10 heeft een doordacht ontwerp dat tot stand is gekomen door overleg met gebruikers en hulpverleners. Deze kwaliteit is terug te vinden in het gebruiksgemak van de AED10."

Sense en Simplicity, maar dan moethij het wel doen!
Van Senseo tot AED, er kan altijd iets rammelen.

No comments:

Blog Archive